GLUTENSİZ / DAMLA ÇİKOLATALI COOKIE

Malzemeler:
•1+1/4 SB. Karabuğday Unu
•1 SB. Toz Şeker
•1 ÇK. Kabartma Tozu
•1 TK. Vanilya
•1/2 ÇK. Tuz
•1 Yumurta
•50gr. Tereyağı
•1/2 SB. Damla Çikolata

Şeker, yumurta ve tereyağını krema kıvamına gelene kadar çırpın. Üzerine karabuğday unu, kabartma tozu, tuz ve vanilyayı ilave edip iyi bir karışım elde edinceye kadar hamuru yoğurun. Ardından damla çikolataları ilave edip iyice karışıncaya kadar yoğurun. Çok büyük olmayacak şekilde yuvarlaklar yapıp yağlı kağıt serili tepsimize diziyoruz. Önceden ısıtılmış 180derece fırında 10-15 dakika altı ve üzeri pembeleşinceye kadar pişiriyoruz.





Yorumlar