Ara öğünlerde sağlıklı atıştırmalıklar bence en güzellerii. Reçel yerine bal da eklenebilir tabi ama ben seçeneğimi ahududu reçelinden yana kullandım.
Malzemeler:
•1S.B Yulaf Kepeği
•1S.B Ceviz
•1/2S.B Keten Tohumu
•3Y.K Ahududu Reçeli
Bütün malzemeleri derin bir kapta yoğuruyoruz. İstediğimiz şekli verip 150derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Fırın tepsisine yaydırırsanız eğer daha çıtır bir krokan yapabilirsiniz.
Malzemeler:
•1S.B Yulaf Kepeği
•1S.B Ceviz
•1/2S.B Keten Tohumu
•3Y.K Ahududu Reçeli
Bütün malzemeleri derin bir kapta yoğuruyoruz. İstediğimiz şekli verip 150derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Fırın tepsisine yaydırırsanız eğer daha çıtır bir krokan yapabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder